Max Graphic Logo
logo design02 4 264 488, 0889 184 488
Професионален дизайн на лого и корпоративна идентичност
ЛОГО ДИЗАЙНПОРТФОЛИОПОРЪЧКАПРОЦЕС ПРОФИЛ КОНТАКТИ

ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА НА ЛОГО

Процесът на работа при дизайн на лого включва 5 стъпки, които са сигурна гаранция за постигане на максимален ефект в сътворяването на идеалната за Вас идентичност.

Стремим се винаги да се придържаме към тях, защото вярваме, че са успешна стратегия за постигане на отличен резултат в оптимални срокове, но сме готови да правим и изключения, в случай че удобството на клиента го изисква.

logo box
Max Graphic Logo Design

Стъпка 1:


Запознаване с първоначалната информация и специфичните изисквания на клиента

Първата стъпка в процеса на проектиране включва придобиване на обща информация и изисквания, за да се запознаем напълно с идеите на клиента за дизайн на лого. Информацията включва име на компанията, продукта или събитието, слоугън, сфера на дейност и пазарна стратегия, референтни лога (ако има такива), предпочитана цветова схема и стилистика

 
Max Graphic Logo Design

Стъпка 2:


Анализ на получената информация и създаване на  първоначална концепция за стилистика и елементи

Благодарение на предоставената ни информация и оказаното съдействие от страна на клиента, ние правим пълен анализ на съответната сфера на дейност и целевата аудитория, след което създаваме обща концепция за стилистиката на логото и елементите, които бихме използвали (текст, графичен символ, слоугън, рисуван типаж)

 
Max Graphic Logo Design

Стъпка 3:


Дизайн на първи скици

На базата на информацията, която сме потготвили и анализирали в първите 2 стъпки, създаваме първите лого варианти, които предоставяме за коментар на клиента.

 
Max Graphic Logo Design

Стъпка 4:


Вариации на одобрена лого концепция

Веднага след като клиента ни предостави своя коментар и посочи една от първоначално предложените концепции, започваме да прецизираме избрания дизайн и да нанасяме всички изисквани корекции, (ако има такива) до пълно одобрение на логото от клиента.

 
Max Graphic Logo Design

Стъпка 5:


Предаване на готовото лого на клиента в необходимите файлови формати

При получено одобрение от страна на клиента, предоставяме завършения продукт във файлови формати, подходящи за употреба както в интернет, така и за печат на всички видове рекламни материали.

КОНТАКТ

София 1000, Уилям Гладстон 32, етаж 3
02 4 264 488, 0889 184 488
info@maxgraphic.eu