Max Graphic Logo
logo design02 4 264 488, 0889 184 488
Професионален дизайн на лого и корпоративна идентичност
ЛОГО ДИЗАЙНПОРТФОЛИОПОРЪЧКАПРОЦЕС ПРОФИЛ КОНТАКТИ

ЛОГО ДИЗАЙН УСЛУГИ

Ние можем заедно да формулираме концептуално фирменото Ви послание, да открием подходящите корпоративни цветове, да сътворим дизайн на лого, което впечатлява.

За дизайн на лого използваме векторни програми, които позволяват експортирането на графиките в различни размери, без загуба на качество и форма. Ще разполагате с многообразие от файлови формати, подходящи за печат на всички видове рекламни материали - от визитна картичка до билборд.

logo box
Max Graphic Logo Design
Дизайн на лого

Поверете създаването на Вашия корпоративен знак на професионалистите в нашия екип. Ние ще анализираме спецификата на Вашия бизнес и целевата аудитория и ще формулираме концепцията, която да бъде отлично отражение на корпоративния облик и послание на Вашата компания. Ще Ви предложим 2 напълно различни първоначални варианта, за да уловим посоката и ще направим всички необходими ревизии до пълното Ви одобрение.

Подходящо за корпоративни клиенти с професионален подход, които се доверяват на компетентно мнение относно своята корпоративна визия. Крайният продукт е подходящ за употреба както в интернет, така и за печат на всички видове рекламни материали.

ПОРЪЧАЙ
Max Graphic Logo Design
Корпоративна идентичност

Професионалистите в нашия екип ще създадат цялостната Ви корпоративна визия. Ние ще анализираме спецификата на Вашия бизнес и целевата аудитория и ще формулираме цялостна концепция, която да бъде отлично отражение на корпоративния облик и послание на Вашата компания. Ще Ви предложим 3 напълно различни първоначални варианта, за да уловим посоката и ще направим всички необходими ревизии до Вашето пълно одобрение. Ще създадем за Вас лого, визитка, пощенски плик и бланка. В допълнение ние можем да разработим бланка за PDF или Powerpoint презентация, папка, брошура или други рекламни материали, по желание на клиента.

Подходящо за корпоративни клиенти с професионален подход, които се доверяват на компетентно мнение относно своята корпоративна визия. Крайният продукт е завършена и пълна корпоративна идентичност, а получените файлове са подходящи за употреба както в интернет, така и за печат на всички видове рекламни материали.

ПОРЪЧАЙ
Max Graphic Logo Design
Редизайн на лого

Предложението ни за редизайн на лого е подходящо за Вас, ако имате нужда от освежаване на корпоративното Ви лого - изчистване на линии, промяна на използван шрифт или цветова схема, добавяне/премахване на слоугън

Подходящо за индивидуални и корпоративни клиенти, чиито запазен знак се нуждае от изчистване на елементи, промяна на шрифт или цветова схема.

ПОРЪЧАЙ
Max Graphic Logo Design
Обработка на лого

Нашето предложение за обработка на лого включва пречертаване на съществуващо лого по предоставен изходен файл с ниска резолюция или скица/снимка, без промяна в концепцията, линиите или цветовата схема.

Подходящо за клиенти, разполагащи единствено с изображение с ниска резолюция или разпечатка на своето лого, а се нуждаят от файлове, подходящи за употреба както в интернет, така и за печат на всички видове рекламни материали.

ПОРЪЧАЙ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Анимация на лого

Провокирайте интерес и впечатлете аудиторията си със своето лого - анимирайте го! Нашето предложение за анимация на лого включва създаване на концепция и реализация на анимация на корпоративен знак - анимация на графичния символ, слоугън или допълнителен елемент - отблясъци, отсенки, цветови преливания и др. Продължителността на анимацията може да варира, но обикновеное кратка - в рамките на 10 секунди. В допълнение предлагаме възможност за добавяне на звуков ефект или музика към анимацията.

Подходящо за индивидуални и корпоративни клиенти, които имат желание да акцентират върху своя корпоративен знак при публикации в своя или външен уебсайт.

ПОРЪЧАЙ
Max Graphic Logo Design
Рисуван типаж

Ако искате да имате впечатляващ и разпознаваем талисман в допълнение към своето лого - доверете се на нашите графични дизайнери. Счита се, че рисуваните типажи носят късмет на компанията, тъй като човешката памет запазва много по-лесно картини, отколкото текст, а корпоративният Ви образ ще бъде много по-достъпен за широката аудитория.

Подходящо за индивидуални и корпоративни клиенти, които биха искали бързо и трайно да наложат корпоративния си имидж пред широка аудитория.

ПОРЪЧАЙ

КОНТАКТ

София 1000, Уилям Гладстон 32, етаж 3
02 4 264 488, 0889 184 488
info@maxgraphic.eu